Kvalitet / HMS

Lim er ofte en liten, men svært viktig del av en produksjonsprosess.
Henkels kvalitetsprodukter sørger for en bærekraftig og driftsikker produksjon, noe våre kunder har erfart gjennom mange år.
ISO-sertifiserte fabrikker og bruk av ISO-godkjente underleverandører, innebærer en forsikring om at produktene holder lovet kvalitet.

 

Matsikkerhet er et av de viktigste temaene for mat og matrelaterte næringer. Henkel tilbyr en komplett portefølje av limløsninger for trygg matemballasje, fra produktkompetanse til opplæring av kundene. På denne plattformen vil du finne den siste utviklingen og ekspertkunnskapen som vil gi deg et konkurransefortrinn i trygg matemballasje.
Food Safety

 

Henkel sørger for at de til enhver tid har de nødvendige ISO sertifikater, dette for å sikre riktig kvalitet og et bærekraftig produkt.

ISO Sertifikater

 

Strenge migrasjonsgrenser og en komplisert juridisk situasjon angående matemballasje utfordrer emballasjeindustrien. For å sikre at de angitte grensene blir oppfylt, må alle komponentene i emballasjer laget av papir og papp ha lave migrasjonegenskaper, inkludert limet som brukes.
For første gang presenterer Henkel nå et komplett utvalg av lavmigrasjonslim for matemballasje. Oppdag hvordan lavmigrasjonslimet fra Henkel gjør din emballasje tryggere og mer økonomisk. 

The forgotten layer

 

Våre HMS datablader er nå lagt inn hos ECOonline Center.
Klikk på linken under, og søk etter ønsket produkt.
HMS-datablader

Vi har gjennom en årrekke bidratt i dugnaden for et bedre miljø.
Medlemsbevis Grønt Punkt